Chemtraili v Sloveniji

Pismo vladi in medijem

29/11/2011

Ga. Marjana v pismu vladi in medijem (24 ur, Delo, Slovenske Novice…) piše:

—-

“Spoštovani,

prosim Inšpektorat RS za okolje in prostor, Inšpekcijo za okolje in naravo, Vrhovno državno tožilstvo Slovenije in Urad predsednika Republike Slovenije, da končno nekaj ukrenete in prepoveste načrtno zastrupljanje našega okolja iz zraka. Prilagam današnji posnetek:

http://www.youtube.com/watch?v=z36GTLYAQyw

Našteli smo čez 10 dolgih belih sledi nad Velenjem, ki nikakor niso od potniških letal, njihove sledi se namreč kaj kmalu razblinijo, sledi od chemtrailov pa ostanejo dalj časa na nebu, potem pa padejo na zemljo in povzročajo težave z zdravjem, še posebej z dihali in zastrupljajo našo zemljo in hrano.

Na internetu je veliko podatkov o tem /… /in o posledičnih kožnih boleznih – Morgellon-ova bolezen.

Zaradi strupov, katere škropijo na nas, kot da smo žuželke (aluminijev oksid, barijeve soli, stroncij, svinec, arzen, kadmij, krom, selen, vlakna polimerov z zamrznjenimi bakterijami itd.) ljudje imajo probleme z dihali, z kožo, krvavitve iz nosu, so kronično utrujeni, dementni, depresivni itd..

Ta projekt, ki ga izvaja NATO (glej priloženo zadnjo stran članka iz Mariborskega Agronoma 4/2004, str.12), predvideva uničiti večino prebivalcev na planetu. Ali bomo kar opazovali to morijo, ali pa se bomo uprli in prepovedali polet tem neoznačenim morilskim letalom? Saj vsi vemo, da svetovna vlada stoji za tem, postavimo se enkrat zase in RECIMO TEMU ODLOČNO NE ! Skrajni čas je, da ukrepamo in zato zahtevamo od pristojne vlade, da to stori.

V imenu prebivalcev Slovenije,

skupina ozaveščenih in zaskrbljenih Slovencev in Marjana Klemenšek”

—-

Priložene fotografije (klik na posamezno sliko za povečavo):

Kliknite za Članek iz Mariborskega Agronoma 4/2004, str.12

 • Share/Bookmark
 

4 komentarjev »

 1. Zdravko pravi

  Me pa res zanima če bo tole kje sploh omenjeno…..pač VOLI volijo VOLE!!!

  29/11/2011 ob 19:00 | #

 2. Marko pravi

  Se strinjam z Zdravkotom lol ,..

  29/11/2011 ob 21:10 | #

 3. Egon pravi

  podpišem…

  30/11/2011 ob 05:30 | #

 4. Boris pravi

  to kar se tiče volov,ki hodijo na volišče in volijo vole ,prosim, oprostite ampak ne žalite volov, niso za to nič krivi,so samo še redke živali, ljudje “voli” to pa se strinjam, vprašanje pa je kdaj se bomo “odvolili” in rekli STOP, s predhodniki se popolnoma strinjam.podpišem takoj

  05/04/2012 ob 08:05 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL