Chemtraili v Sloveniji

Mega Chemtrail – 28.11.2011

29/11/2011

G. Miran piše:

“V prilogi vam pošiljam fotografije posnete v ponedeljek 28.11.2011 okoli 7.00 zjutraj med Šempetrom in odcepom Arja Vas.

Posnela jih je sodelavka med vožnjo v službo. Glede na to, da sem bivši pilot, mi jih je pokazala. Zdeli so se mi zelo nevsakdanji.

Kot nalašč sem prejel popoldne e-pošto o vaši dejavnosti in spremljanju vseh »čudnih pojavov na nebu« zato sem se danes odločil, da vam jih posredujem.

Kolikor sem opazil na vaši spletni strani so ta isti pojav opazili tudi v Šmartnem ob Paki in v Velenju.

Slike se vam bodo mogoče zdele strašljive, posebno zato, ker so v enem samem širokem pasu, na obrobju pa ničesar. Poleg tega pa me čudi, ker meteorologi že nekaj dni govorijo o temperaturni inverziji, kjer se oblaki sploh ne bi smeli pojavljati, predvsem pa ne v takšni obliki,  vendar sem jih opazil tudi jaz med vožnjo iz Žalca v Velenje približno ob istem času.

Lep pozdrav, Miran”

—-

G. Egon piše:

“Včeraj zjutraj sem bil že okoli 06.30 ure na Starem gradu nad Smlednikom z namenom, da zaradi lepega razgleda, jasnega vremena in megle v dolini, naredim nekaj lepih posnetkov. Ko se je začelo daniti, sem v smeri proti Štajerski opazil nenavadno oblačnost, za katero sem vedel, da bo še posebej izrazita in lepa ob sončnem vzhodu…in res je bilo tako. Omenjena “oblačnost” ali bolje rečeno sled je ob sončnem vzhodu postala zelo zelo lepa. Prepričan sem bil, da imam pač srečo, ker sem naletel na nenavadno oblačnost in to velikokrat fotografiral, a sem kasneje razmišljal, da je skoraj nemogoče, da bi ta “oblačnost” nastala po naravni poti. Gre res za chemtrail??  Ta se je ravno tam nekje nad mano prekinila in potem nadaljevala v smeri proti Škofji Loki, a ni bila od sonca osvetljena.

Lep pozdrav … Egon Cokan”

—-

In še fotografije gospoda Zdravka Kočevarja, ki so bile posnete včeraj zjutraj (28.11.2011), ob 7:22 v Velenju:

Klik na posamezno fotografijo za povečavo.

Kot vedno mi lahko vaše fotografije pošljete na chemtrails.slo@gmail.com. Prosim pripišite, če želite ostati anonimni, ali ne.

 • Share/Bookmark
 

13 komentarjev »

 1. NuckinFuts NuckinFuts pravi

  Ok, sej ne vem zakaj se trudim…ampak probejmo:
  Letala ne letijo čez štajersko ker bi načrtno hotela “zamrežiti” tisti konec države, ampak ker imajo tam čez dogovorjeno traso. Praktično vsa letala, ki potujejo z zahoda Evrope proti Balkanu in Bližnjemu Vzhodu gredo čez Maribor/Velenje/Celje približno po smeri 120° (SZ->JV). Dokaz? Spremljaj tole spletno stran: http://www.flightradar24.com/
  Mislim, če se že nekdo odloči zapliniti cel svet, bi lahko to naredil veliko bolj sistematično s postavitvijo neke enakomerne mreže čez nebo, ne pa da je zahodna polovica Slovenije praktično brez letal (ali pa potujejo le po smeri 140 čez Jesenice proti Beli Krajini, ostala Primorska pa je odkrita.
  Kar hočem reči je, da so to navadni contrali, ki niso plod teorij zarote ampak tehnologije letal in na vreme vplivajo le malce bolj kot izpuh 20 let starega Golfa II.
  Dijo.

  29/11/2011 ob 20:24 | #

 2. chemtrails chemtrails pravi

  Je že res, da so fotografije v zadnjih objavah večinoma iz štajerskega konca, ampak te sledi so vidne (in fotografirane) po vsej Sloveniji, potekajo pa v različnih smereh, ne samo sz->jv.

  Poleg tega pa močno dvomim, da bi se piloti letal takole igračkali in vijugali po nebu, polkrožno obračali letala in načrtno križali svoje sledi v različnih (enakomernih) vzorcih. Potem pa sledi kar naenkrat izključili in jih potem, ko so obrnili, ponovno vključili. Nelogično.

  Sem kar malo šokiran nad vašim zatiskanjem oči. Še nikoli niste opazovali neba?
  Očitno ne… Poglejte si prosim fotografije. Ali se vam vse to zdi normalno? Posebej priporočam, da si ogledate tole zaporedje: http://chemtrails.blog.siol.net/2011/08/12/povecana-aktivnost-na-nebu/

  29/11/2011 ob 20:33 | #

 3. NuckinFuts NuckinFuts pravi

  Lih to je fora…. v nebo sem buljil po cele dneve, zraven pa sem imel odprto zgoraj priloženo spletno stran.
  Odkril sem, da letala zavijejo, ko pridejo pod signal drugega zemeljskega oddajnika, ali ko kotrola leta preda šetvilko leta drugi državi, ta pa mu pošlje popravek smeri. To je preverjeno dejstvo. Cikcakajo? Niti ne. Krožijjo samo v okolici letališč (v Sloveniji imamo enega in pol, država pa ni ravno velika, tako da letalo naredi krog ravno nekje med Vrhniko in Trojanami. Contraili se prikazujejo in izginjajo glede na višino leta (preverljiv podatek na isti spletni strani) in temperaturo zraka, hitrost vetra ipd…
  Zdaj me pa prepričaj, da si nekdo sproti zmišljuje te podatke in jih v živo pošilja na spletno stran in to tako dobro, da izpadejo popolnoma logično.
  Si zatiskam oči? Kdorkoli od naju ima prav, bo nekega dne vesel.

  29/11/2011 ob 20:41 | #

 4. chemtrails chemtrails pravi

  http://www.ajda-vrzdenec.si/l2.asp?L1_ID=26&L2_ID=32&LANG=slo

  29/11/2011 ob 20:56 | #

 5. Marko pravi

  Super

  29/11/2011 ob 21:06 | #

 6. Alenka pravi

  Ko sem se od Domžal vozila v službo proti Ljubljani, sem ves čas opazovala ta nenavadni široki pas oblakov, ki ga po moje niso mogla ustvariti običajna letala. Pas je segal od severo-severovzhoda na nasprotno stran neba. Levo in desno od njega je bila popolna jasnina do obzorja. Ne verjamem, da bi nek veter lahko razpihal oblake v tako ravni, enakomerno široki črti čez vso Slovenijo. Pa še to, da je bila dan prej in dan kasneje kotlina v megli, le ta dan o megli ni bilo sledu! Ne vem, če gre za kemične zadeve, a tole je bilo res čudno. LP, Alenka iz Doba

  29/11/2011 ob 21:49 | #

 7. nmohoric nmohoric pravi

  Na svojem blogu sem enkrat objavil NLP oziroma predmet ali nekaj ki je puščalo z animiv vzorec kemitrejla
  http://kracalnik.blog.siol.net/2011/09/16/v-objektiv-ujel-nlp/

  29/11/2011 ob 22:33 | #

 8. NuckinFuts NuckinFuts pravi

  @chemtrails Jaz ti govorim o svojih odkritjih in opažanjih, ti mi citiraš članek s strani teorije zarote, ki se sklicuje na “nekaj stotisoč ljudi”, ki je “opazovalo sledeče dogajanje” in na druge spletne strani s teorijami zarote.
  Evo, Welsbachov patent, ki je omenjen je v bistvu povezan z žarnicami. Precej podobno letalom, a ne? http://www.google.com/patents?id=9TxGAAAAEBAJ&printsec=drawing&zoom=4#v=onepage&q&f=false
  Povej mi… glede na to, da so podatki o letalih in letih javni… Kako uspe tem predrznim ljudem spustiti pojav kot je “pet do petnajst avionov se zbere v skupine dveh do treh avionov ki delajo vedno isto: križarijo sem in tja in puščajo za seboj paralelne sledi, geometrične mreže ali ponavljajoče se križne vzorce.”
  Resno, no? Pravim ti, da sem preživel veliko časa med buljenjem v nebo in letala in so to preverjene informacije.
  LP

  29/11/2011 ob 22:35 | #

 9. chemtrails chemtrails pravi

  Buljenje v nebo = preverjena informacija?

  Očitno ne živiva na istem planetu. Tudi moje informacije so preverjene (ne samo s t.i. buljenjem v nebo), tako da sva nekako na mrtvi točki, a ne?
  Sicer pa: ne vem, zakaj izgubljate čas na tem blogu, če ste tako prepričani v svoj prav?

  30/11/2011 ob 08:41 | #

 10. NuckinFuts NuckinFuts pravi

  Buljenje v nebo JE preverjena informacija, glede na to, da opisujemo dogajanje NA NEBU. Medtem ko ti očitno izgubljaš čas izključno z branjem literature samo enako mislečih. Itak, da si prestrašen.
  Za brezveze. :mrgreen:

  30/11/2011 ob 10:49 | #

 11. chemtrails chemtrails pravi

  Ja, ja… izključno branje literature. Sploh ne opazujem neba. Sploh ne.

  Sicer pa: kdo je prestrašen?
  Ste zdaj poleg tega, da ste pilot in meteorolog, tudi še psiholog?

  To je bil zadnji vaš komentar, ki sem ga potrdil, naslednjih več ne bom. Ne da se mi več ukvarjati z vami.
  Pojdite nadlegovat blog koga drugega, če vam je že tako dolg čas.
  Pa lep pozdrav.

  30/11/2011 ob 15:34 | #

 12. Egon pravi

  ! napaka v mojem zgornjem čalnku…ne gre za zahod, temveč vzhod….se opravičujem…:evil:

  02/12/2011 ob 21:32 | #

 13. chemtrails chemtrails pravi

  Sem popravil. :)

  02/12/2011 ob 21:35 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL