Chemtraili v Sloveniji

Najnovejša opažanja in fotografije

28/11/2011

Včeraj, v nedeljo, je bil res idealen dan za opazovanje chemtrailov, saj je bila Slovenija dobesedno prekrita z njimi. Prejel sem veliko vaših emailov in fotografij. Še naprej mi jih lahko pošiljate na chemtrails.slo@gmail.com.

Klik na posamezno fotografijo za povečavo.

—-

Gregor H. piše:

“Danes zjutraj (ponedeljek, 28. 11. 2011) sem nad Šmartnem ob Paki opazil sledove. Sledovi so bili opazni tudi v Velenju (kjer sem jih slikal ob cca. 7.10 zjutraj – fotografije v prilogi). Samo kot opomba, v Šmartnem ob Paki so bili sledovi še bolj očitni (širši) kot v Velenju (na fotografijah).”

(Foto: Gregor H.)

—-

Slikano iz Vipavske doline proti Divači, 26.11.2011 ob 14:25 (foto: g. Valter)

—-

Tomaž Ž. iz Trbovelj piše:

“Včeraj smo se po večjem delu Slovenije po dolgem času zbudili v jasno in sončno jutro. Ker sem bil dopoldne zaposlen z ubadanjem z računalnikom in sem bil tudi na nekem predavanju, do nekje do 12 ure niti nisem pogledal proti nebu. Potem pa sem nekaj čez eno uro na svoje začudenje opazil popolnoma prepredeno nebo. Še nikoli nisem videl toliko sledi “chemtrailov” naenkrat na nebu. Vzel sem fotoaparat in posnel nekaj slik, ki vam jih pošiljam. Zanimivo bi bilo narediti primerjavo s številom preletov na ta dan in na povprečno nedeljo. Ampak tokrat jim ni uspelo in nebo je ostalo jasno :) . Zvečer sem opazil še en čuden pojav, okrog 21:10 se nisem mogel več povezati z internetom oziroma se mi je povezava vklapljala in izklapljala (to se mi ni zgodilo še nikoli odkar uporabljam internet doma, kakšni 2 leti, ko sem računalnik povezal z routerjem preko kabla je težava izginila. Prav tako se je nekaj čudnega dogajalo z baterijo v prenosniku. Kazalo mi je, da se baterija prazni oziroma je popolnoma prazna pri prenosniku priklopljenemu na tok. To se je dogajalo kakšni dve uri. Ko sem v Ubuntuju pogledal graf napetosti in napolnjenosti baterije sem videl nekaj čudnega (pošiljam vam tudi to sliko). HAARP anyone!?”

(Foto: Tomaž Ž.)

—-

G. Bojan piše:

“Pošiljam vam fotografije narejene na meji s sosednjo Avstrijo. Točno se vidi. Videl sem s prijatelji na lastne oči. Nekaj smo poslikali in posneli kako škropijo od meje dalje. Ko preletijo v sosednjo Avstrijo, izklopijo brizganje in se na nobenem letalu ne vidi bilo kakšna sled. V moji okolici se pa v zadnjih 10 do 15 dnevih pojavljajo razne slabosti in zdravstvene težave od ljudi, ki jih poznam. Predvsem slabosti, na momente meglenje pred očmi, itd.. Točno se vidi, da ne škropijo po celotnem območju, ampak samo po Sloveniji, od meje dalje.  Zanimivo je bilo videti ljudi v sosednji Avstriji, kjer so se zbirali in opazovali nebo proti Sloveniji.”

Spodnje fotografije so bile posnete iz Avstrije proti slovenski meji (foto: g. Bojan)

Foto zgoraj: Radeljski prelaz

http://www.vimeo.com/32806798

http://www.vimeo.com/32806921

http://www.vimeo.com/32806947

(Video: g. Bojan)

  • Share/Bookmark
 

Brez komentarjev »

Še brez komentarjev.

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL