Chemtraili v Sloveniji

Morgellanova bolezen

02/11/2011

Ste že slišali za t.i. Morgellanovo bolezen (Morgellons disease)?

V ZDA se že leta razširja nova, nepojasnjena, bolezen, neke vrste neozdravljiva kožna parazitoza –  Morgellanova bolezen, za katero so značilne sveže razjede na koži. Obolevajo tudi živali. Raziskovalci so našli v podkožju in krvi obolelih nenavadne mreže vlaken iz polimernih snovi, ki imajo lastnost, da rastejo same od sebe. Podobne vzorce so našli tudi v deževnici in prsti.

Nadaljna mikrobiološka raziskovanja teh vlaken so pokazala, da je v njih skrit biološki material – nenavadno spremenjene krvne celice ali gljive. Mikroskopska slikanja vzorcev krvi obolelih za Morgellanovo boleznijo so pokazala podobne anomalije v celičnih strukturah, kot so se pojavile v krvi, namerno “okuženi” s patogenimi celicami iz najdenih polimernih struktur, za katere domnevajo, da prihajajo iz letalskih kemičnih sledi.

Izgleda, da te polimerne snovi služijo kot nosilci deloma zamrznjenih ali posušenih modificiranih celic, ki v ugodnem okolju lahko oživijo in izpolnijo svoje “poslanstvo”.

Vir: http://semena-sonca.com/clanki/zrak-in-ozracje/kemicne-sledi-letal/
YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda

Več:

http://www.energeticbalancing.us/chemtrails-death-by-incriments

http://www.carnicominstitute.org/

http://en.wikipedia.org/wiki/Morgellons

 • Share/Bookmark
 

6 komentarjev »

 1. NuckinFuts NuckinFuts pravi

  To še ni vse!
  Baje, da so bakterijo te bolezni našli na čeladi skafandra enega od umrlih astronavtov na Appolu 11. (astronavtje so bili štirje, kot piše v starih časopisih, vendar je NASA do danes uspela vse internetne vire prepričati, da so bili trije) Na Luni se je zgodilo veliko nemarnih stvari (tudi srečanje z zunajzemeljskimi bitji), predvsem odmeven – v naših krogih – je napad neke sluzaste vrste vesoljca na enega od članov posadke prej omenjenega astronavta. Kakorkoli, Kennedy je po tistem, ko je videl, kaj lahko ta bakterija naredi hotel ukazati njeno uničenje (in ga tudi je ukazal, nenavadno – en dan pred svojo smrtjo), vendar so mu člani Illuminatov to rade volje preprečili.
  Kaj še? Aja, enajsti september in HAARP.
  Evo:
  Bakterija je nekako prišla v roke Osami bin Ladnu zato je amerika poskrbela za napad na WTC in obtožila Afganistan, da proizvajajo jedrsko orožje, KI GA NISO NAŠLI. Le zakaj? Ker se je šlo v bistvu za točno to bakterijo, ki jo je CIA našla v laboratoriju sredi puščave, med lokalnimi prebivalci s točno takimi diagnozami, kot so opisani v tvojem blogu.
  Med transportom iz Washingtona v Mexico je bila bakterija ukradena, to pa je vlada zaradi preprečevanja splošne panike seveda zamolčala.
  Se spomniš ptičje in prašičje gripe? Bili sta samo generalka pred tem kar nas čaka zdaj ko ima HAARP vse orodje za kontrolo vremena in bolezni!!!

  02/11/2011 ob 16:06 | #

 2. nevenka nevenka pravi

  Zelo nenavadna zadeva, v resnici.
  Sem že naletela na različne teorije – od psihičnih motenj do najbolj fantazijskih razlag, ki govorijo o “organizmih”, ki so rezultat nanotehnologije.
  Morda bi bilo bolj zanimivo pogledati, če je od tega že kdo umrl, oziroma kako je kdo ozdravil.
  Pišejo o antipsihotikih, ki ozdravijo, nekakšnih obližih in celo nekakšnih detergentih, ki vsebujejo nekakšna belila…
  In kadar se pojavljajo informacije, ki so po svoji naravi tako zelo različne, si je težko ustvariti mnenje.
  Kar se takih reči tiče sem zelo nezaupljive narave in dokler ni prepričljivih in nedvoumnih dokazov – znanstvenih dokazov o vzrokih in posledicah – ne zavzamem stališča.
  Je pa zaskrbljivo.

  03/11/2011 ob 07:31 | #

 3. Gregor Kardinar Gregor Kardinar pravi

  Alien se mora najprej pojaviti kot parazit. :)

  03/11/2011 ob 08:50 | #

 4. Sebastian pravi

  če koga zanimi kaj je to v resnici:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Morgellons
  navedeni so viri in študije.
  za privržence teorij zarote in podobne shizofrenike pa so tako raziskovalci, kot tudi vsi ostali z realističnim pogledom del velike spletke.

  19/12/2011 ob 12:33 | #

 5. Marjan pravi

  Klorovodikova kislina uniči morgellone in nanodelce. Pri ravnanju s to kislino je potrebno biti zelo previden.

  11/03/2012 ob 10:36 | #

 6. Tamara pravi

  Pozdravljeni,
  nažalost lahko potrdim, da je vse res kar pišejo in tožijo ljudje glede Morgellonove bolezni, saj jo imava z možem. Živiva na Obali, je živa grozljivka, ne vem lateri zdravnik je izjavil,. da panika ni potrebna!!! Medtem ko ljudje ( mnogi) preživljamo pekel( največjemu sovražniku nebi privoščila te bolečine in strah,ko gledaškaj se dogaja s tvojim telesom in ti ne moreš nič!!! In nihče te ne jemlje resno!! Kako si jih lahko zamišljamo, če pa so vidne te nitke!!Leta in leta vztrajajo, da je to izmišljena bolezen ali iskanje pozornosti! Zdravniki!! Dejte se zresnit, to je zelo huda zadeva, če ne poznate zdravila, pa vsaj tako povejte, ne pa da bolnika razglasite za psihičnega bolnika in mu tako še bolj zagrenite življenje , ter mnoge prav Vi pripeljete do tega, da storijo samomor!!

  15/03/2013 ob 00:28 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL