Chemtraili v Sloveniji

Povečana aktivnost na nebu

12/08/2011

Danes dopoldne je bilo na nebu spet mogoče opazovati povečano pršenje.

Fotografije so bile posnete iz centra Velenja, med 11:15 in 12:10, nebo je pred pršenjem bilo modro, jasno in brez oblačka, temperatura zraka pa med 24.8C in 25.2C.

Fotografije so nastajale v razmaku cca. 10 min.

Klik na posamezno sliko za povečavo.

Mislim, da je zelo očitno, da to NISO navadna letala.  Na zadnjih fotografijah je mreža  zelo lepo vidna.

Naj mi prosim nekdo od tistih, ki ne verjamejo, da gre za kemično pršenje, razloži, za kakšna letala gre – to so letala, ki so namerno ustvarjala mrežo na nebu. In sicer v zelo kratkem času – v slabi uri. Opazil sem vsaj 3 letala, ki so se vračala – torej ni šlo samo za prelet naključnih letal, ampak so ta ista tri letala ves čas preletavala nebo. Ko je bila mreža narejena, so letala izginila. Nebo se je v slabi urici spremenilo iz jasnega, modrega, v koprenasto prepredeno nebo.

Prejel sem veliko komentarjev, kjer me ljudje hočejo na vsak način prepričati, da je to normalen pojav. Nekdo mi je predlagal tole stran: http://www.flightradar24.com/, na kateri pa letala, ki sem jih opazoval, niso bila prikazana! Le zakaj?

 • Share/Bookmark
 

12 komentarjev »

 1. M&M M&M pravi

  točno tole mi je pred parimi minutami (v celju) padlo v oko in nimam pri roki fotiča….

  12/08/2011 ob 12:39 | #

 2. Pleadian fairy pravi

  Posnela skoraj identične fotografije, ob istem času. Peljala sem se iz Celja proti Žalcu in razločno se je videlo da škropijo celotno savinjsko dolino. !?! :sad: Da ne govorim, kaj se je zgodilo s paradižnikom na domačem vrtu, ko so ga škropili z barijem pred 14 dnevi. Ves pridelek je zbolel, istočasno tudi pri sorodnikih v Celju. Kako si to razlagate ? Ogorčena sem.

  12/08/2011 ob 17:01 | #

 3. Dajana Dajana pravi

  eeee ne gre za letala, temveč za NLP… prihaja polna luna, Merkur je retrograden… baje, da moramo zdržati do 23.avgusta. :cool:

  12/08/2011 ob 17:20 | #

 4. chemtrails chemtrails pravi

  Če imate fotografije, mi jih lahko pošljete in jih bom objavil (prosim dopišite še uro in kraj): chemtrails.slo@gmail.com

  To pršenje se odvija po celem svetu, predvsem nad večjimi mesti.
  Tukaj je dokumentarec o chemtrailih, katerega se splača pogledati:
  http://www.youtube.com/watch?v=jf0khstYDLA

  Kemikalije, ki jih letala pršijo, so sestavljene večinoma iz aluminija in barija. Oboje je zelo strupeno in nevarno za vse žive organizme. Pršenje se odvija pod pretvezo, da z njim uravnavajo podnebje.
  Po zadnjih raziskavah je v zemeljski atmosferi 8x več barija, kot naj bi bilo še sprejemljivo za zdravje človeka. Toksičnost barija se lahko primerja z arzenom.

  http://www.skrivnosti-sveta.com/chemtraili/

  Obstaja več teorij, zakaj naj bi se to pršenje sploh uporabljalo. Nekateri menijo, da nas dejansko namerno zastrupljajo, da bi postali neodporni in nagnjeni k boleznim (zaslužek farmacevtske industrije), drugi pravijo, da želijo s škropljenjem zmanjšati rodnost zemlje in rastlin, pri tem pa so ustvarili genetsko spremenjene poljščine, ki so odporne na zemljo, zasičeno s temi kovinami in tu so potem spet ogromni zaslužki, saj pridelovalci želijo imeti čim več pridelka in kupujejo draga semena.

  Teorij je veliko… niti sam ne vem, čemu naj verjamem. Vem le, da tisto, kar pršijo, zelo skrivajo (oz. vse skupaj celo zanikajo). In nekaj definitivno pršijo. Če bi bilo to dobro za nas, bi bili podatki dostopni javnosti.

  12/08/2011 ob 17:30 | #

 5. Furland pravi

  Ne morem verjeti, da je danes že drugi dan, ko nas ne špricajo(pomladi so sicer naredili sedemdnevni premor po objavi mojega teksta v Delovih pismih bralcev). Naglejte se neba, ki sicer po kratkem “čiščenju” ne more biti tako modro, kot je bilo včasih. Jutri bomo morda spet v omami aluminija in LSD-ja…

  19/08/2011 ob 12:18 | #

 6. jjuurree pravi

  Ali kdo dela na tem,da bi se o tem obvestilo,vsaj za začetek,medije in tako povečalo zavedanje ljudi,da se nekaj dogaja nad našimi glavami,kar nam ni všeč in da hočemo odgovore!?

  25/08/2011 ob 00:27 | #

 7. tone pravi

  Tudi jaz v Kanadi to ze dolgo sledim ter sem mnenja do smo tarce postopnega zastrupljenja. Na osnovi kemikalij ki prsijo na nas:

  aluminum oxide
  barium oxside
  arsenik
  magnezijum ter titianium (odpadki)
  dessicated blood (zivalska kri laboratijsko predelana,

  symptomi reakcije pri ispostavi so :

  nenadene bolecine v scitnici
  boleci vrat ter zgornji del respeartorijskega systema, konckretno pluc.
  Tudi nenadno obolnje crevesja s precejsnjimi bolecinami.

  Vendar to spet nepojasnjeno izgine v par dneh.
  Kaksne so posledice ponovnih ispostav teh kemicnih ter bioloskih napadov je se vprasanje.
  To so stvari na nasem ter vsem nebu ki njih VIDIMO z lastnimi ocmi ter tudi cutimo na nasih telesih. Ce hoce kdo vec informacij, pisite mi prosim na adresso beaverfeather@ voila.fr Presek v addressi je nameren da prepreci spamers!
  kakor tudi nekari atomski isotopi ki so se pojavili na zapdni obali naseka kontinenta.

  Da ti so sice tudi mozen resultat nesrece v Fukoshimi, a ne ostali metali ter strupi.

  http://www.angelfire.com/ak5/energy21/cloudbuster.htm

  25/08/2011 ob 23:10 | #

 8. Boris pravi

  Nekdo mi je predlagal tole stran: http://www.flightradar24.com/, na kateri pa letala, ki sem jih opazoval, niso bila prikazana! Le zakaj?

  Zato ker vsa letala nimajo ADS-B sistema to so vgradili v nekoliko novejša letala. Tako kot vsi avti nimajo GPS sistema tako vsa letala nimajo ADS-B sistema. To je sistem s katerim lahko slediš letalo brez kakšnega ogromnega radarja, ki ga vidimo na letališču ampak s prenosljivim sprejemnikom, ki je dostopen vsakemu.

  Ste se vprašali zakaj tista letala, ki so na radarju prav tako delajo črte pa je šlo za družbe kot so Lufthansa ipd.

  **Fotografije so bile posnete iz centra Velenja, med 11:15 in 12:10, nebo je pred pršenjem bilo modro, jasno in brez oblačka, temperatura zraka pa med 24.8C in 25.2C.**

  Upam da niste ekologi kajte potem vas je lahko sram saj bi morali vedeti, da temperatura na 300 metrov višine očitno drugačna kot na 10000 metrov. V poletnih mesecih se to ne pozna toliko v zimskih in mrzlih jutrih pa zelo. Pred 10 minutami sem stopil iz hiše (v Ljubljani) in videl ene 3 črte letal in bili so Belair A320, TUIfly 737, AirCanada 767 …

  Letalstvo pač poznam preveč dobro, da bi mi neki laiki povedali kaj se dogaja v zraku.

  Kot po naključju sem tudi včeraj popoldne gledal letala in kaj ugotovil da že imajo rahle črte zaradi ohladitve in kaj je bilo danes zjutraj skoraj neskončne črte. No poglejte v nebo še danes ob 16h pa mi povejte kako dolge črte boste videli.

  29/08/2011 ob 07:43 | #

 9. Marjan pravi

  Akcija: Kisanje atmosfere

  Pridružite se vsakodnevni akciji kisanja atmosfere. Praktično vsak dan poteka intenzivno škropljenje neba, kar se vidi v številnih črtah na nebu, ki ostajajo za letali, in v nejasnem nebu.

  Proti temu uporabite kis, ki ga na nek način spravite v atmosfere. To lahko naredite tako, da namočite cunje v kis in jih obesite na vrv. Potem lahko kis nalijete v škropilnico in z njo škropite po zraku, ob tem pa ne škropite po travi. Kis lahko ulijete tudi v posodo, kjer je sicer tekočina za brisanje šip avtomobila, ter se malo zapeljete naokrog in špricate. Naslednji način pa je, da kis ulijete v neko stekleno posodo in jo postavite nekam ven tako, da ne bi vanjo pritekal dež. Kis bo iz posode počasi izpareval. Možno pa je tudi zunanje kuhanje kisa v posodi.

  Na te načine boste uspešno nevtralizirali elektrokemične reakcije, ki so razvidni kot grmenje, strele, do katerih lahko prihaja zaradi snovi, ki so del kemičnega koktejla, ki ga trosijo letala.

  Hvala vam za sodelovanje!

  12/09/2011 ob 17:48 | #

 10. Furland pravi

  Ja, Boris, letala s kemičnimi repi pač ne letijo na 10.000 metrih, tako kot linisjka, saj tam praktično ni zraka in je premrzlo, tako da ni možno tvorjenje kemičnih oblakov (niti navadnih, saj vendarle veste, da ste v avionu vse oblake gledali globoko pred sabo). Špricajo nas pač z višine plus minus 6.000 merov, kjer so pogoji najugodnješi. So tudi tako prefrigani, da se včasih evndarle ne lotijo svinjarije, ko je pričakovano povsem jasno nebo, ampa radi izkoriščajo robove že obstoječih jutranjih meglic, ki jih čez dan razširijo čez vse nebo. Tega, da bi kdo od odgovornih v ustreznih državah, kaj ukrenil, se seveda ne bojijo, kar pomeni, da običajno prepredajo tudi povsem jasno nebo, saj to opažamo le običajni državljani… Dane zjutraj sem skoraj bruhal, ko je strokovnjak s slovenske agencije za nepoznavanje vremena na nekem brezveznem jutranjem svetovanju na prvem SLO radijskem programu komentiral pametno opažanje neba neke stare ženice in brihtnega fanta. Jebi ga, pa saj moraš biti res bebec, da zadeve na pokopčaš že po pol ure buljenja v nebo. Vremenarji pa so za to še plačani iz davkoplačevalskega denarja! Če bi bili v srednjem veku res prav vsi taki buteljni (v starem niso bili), bi meteorologi še danes verjeli tudi to, da je zemlja ploščata! A je imelo smisla, da so za napredek umirali na grmadah? Ja, Marjan, kis je resnično prava stvar, ki tudi pri tem ne more škoditi. Sicer pa hvala bogu da prihaja Nibiru in megabebce pretrese – na žalost ne bodo imeli časa spoznati svoje neumnosti.

  20/09/2011 ob 12:13 | #

 11. Marko pravi

  Strašno :>> zdej bojo spet padale debate o nezemljanih

  14/12/2011 ob 16:38 | #

 12. Spletis pravi

  Preberite si tole: w w w.infowarsshop.com/What-in-the-World-Are-They-Spraying_p_370.html

  21/02/2012 ob 00:13 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL