Chemtraili v Sloveniji

Pojasnilo

03/05/2010

Rad bi samo odgovoril na razne očitke o grafitih, ki naj bi pojavljali po Sloveniji: jaz s tem nimam nič, zato prosim, da se vzdržite takšnih komentarjev.

Drugače bi pa prosil, naj mi kdo pojasni naslednje:

kako lahko ob lepem, sončnem vremenu, ko je nebo brez oblačka, dva povsem enaka letala, ki istočasno vozita po nebu, v skorajda isti smeri, puščata za sabo tako različne sledi? Sled enega se za njim takoj izbriše, sled drugega je vidna na nebu še nekaj ur? Logična razlaga? Prosim. Naj slišimo.

Ps. Tekst iz te strani je bil objavljen tudi v članku v Slovenskih Novicah.

 • Share/Bookmark
 

4 komentarjev »

 1. Peticija pravi

  Če koga zanima, potem je tu peticija proti Chemtrailom:

  LINK:
  http://www.thepetitionsite.com/7/investigate-persistent-c%20ontrails-aka-chemtrails#signatures

  04/05/2010 ob 14:34 | #

 2. Lep pogled pravi

  Samo slep ne vidi. Sam sem priča takim pojavom skoraj vsak dan. Ker sem občasno ves dan zunaj sem imel priložnost videt take zadeve. V dopoldanskem času je bilo nebo kristalno čisto brez oblačka. Okoli 13 ure so začela preletavat letal in za njimi dolgi repi. Na nebu je bila izrisana mreža. V malo več kot dveh urah je bilo nebo oblačno. NE, NISO PRIŠLI OBLAKI MIMO! Samo repi letal so se tako razširili, da so povzročili oblačnost.

  SEDAJ PA TI OPAZUJ NEBO.

  Vremenoslovci dobro vedo kaj je to in točno vedo kako bo z vremenom. Kar vprašajte jih. Ni vremenoslovca, ki bi vam povedal resnico, saj lahko izgubi službo. : http://www.arso.gov.si/

  04/11/2010 ob 08:00 | #

 3. MIHAIL pravi

  Groza!
  Poglejmo takole: približuje se leto 2012, na svetu nas je 7 miljard, vojn v razvitem svetu ni zaradi obveščanja,nič se ne dogaja, nekaj se torej mora uničiti za novi svet. Vse se je začelo z WTC, Irakom, norimi kravami, H1N1 in drugimi zadevami in nič se ni izboljšalo za boljši jutri. Nekdo je pogruntal, da lahko začne vojno z sipanjem različnih snovi iz letal kot so virusi, razni herbicidi, morda tudi radioaktivne snovi in nenazadnje tudi snovi za ustvarjanje dežja.
  Domnevam, da uporabljajo snov, ki dobro vpija zračno vlago, s tem nastaja postopoma oblak, ki se širi in veča do takšne velikosti, kakršna je nosilnost vode najšibkejše molekule te snovi. Ko je le ta prenasičena z vodo se molekule pretrgajo in voda se razlije v obliki močnega naliva. Če je ozračje do nadmorske višine 400 m pregreto pa lahko dobimo tudi neurje.
  Torej nekdo hoče, da se napoved apokalipse za leto 2012 uresniči na naj najgrozovitejši način.
  Morda še lahko danes to preprečimo.

  12/06/2011 ob 19:10 | #

 4. chemtrails chemtrails pravi

  Prosim poglejte si mojo današnjo objavo in fotografije. Res bi bil vesel logičnega pojasnila, zakaj so tri ista letala v slabi urici ustvarila mrežo na nebu? Ne gre za naključen prelet. Bilo je namensko, ko je bila mreža ustvarjena, so letala izginila. Prej so pospešeno preletavala nebo vsaj 1 uro.

  12/08/2011 ob 12:20 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL